Bedrijven

U bent enthousiast en wilt aan de slag met het nemen van maatregelen. Voordat het werk kan beginnen gaat u eerst op zoek naar een aanbieder die de klus kan klaren. Maar wat bespreekt u met een bedrijf en hoe beoordeelt u de offertes? uwEnergieloket kan u helpen met een offertevergelijk.
Wij zetten dan alle offertes duidelijk naast elkaar met de plus en eventuele minpunten. uwEnergieloket rekent u er € 25,- voor

Uiteraard vinden wij het als onafhankelijk energieloket belangrijk dat u zelf een bedrijf kiest die de maatregelen mag gaan uitvoeren. Maar omdat we het lokale bedrijfsleven een warm hart toedragen hebben we de bedrijven die zich hebben aangemeld bij het energieloket op een rij gezet. Zo kunt u gemakkelijk in contact komen met de lokale bouw- en isolatiebedrijven, installateurs, glaszetters en energieadviseurs voor de maatregelen die u wenst. 

TIPS!

  • Vraag bij meerdere bedrijven een vrijblijvend advies aan door de aanbieder bij u thuis uit te nodigen. Op basis van de advies- en verkoopgesprekken heeft u ook meteen een gevoel gekregen bij een bepaald bedrijf. Zo kunt u met vertrouwen offertes gaan aanvragen.
  • uwEnergieloket kan u op voorhand voor de meeste werkzaamheden een “richtprijs” geven met daarbij de mogelijke besparing en terugverdientijd.
  • Twijfels over een product of aanbieder? Vraag om een referentie! Bel of mail deze klant en vraag naar zijn ervaring. Dan weet u meteen hoe er in de praktijk gewerkt is! 
  • Bent u een leek? vraag uwEnergieloket om de aanbiedingen te controleren en te vergelijken

Bent u ondernemer uit onze regio Etten-Leur e.o. en geeft u uitvoering aan energiebesparende en duurzame maatregelen? En wilt u graag dat het Energieloket uwEnergieloket ook naar uw bedrijf verwijst? Maak dan werk van energiezuinig wonen en neem contact op met het euwEnergieloket.

    Leuk dat u geïnteresseerd bent om samen te werken.
    Vul hieronder uw bedrijfsgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.