Een thermografische ofwel een warmtescan wordt steeds vaker als hulpmiddel gebruikt om te zien waar warmte ‘weglekt’ uit uw woning. UwEnergieloket is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze thermografische scan. U krijgt daarbij advies over zinvolle energiebesparende maatregelen om uw huis beter te isoleren. Zo kunt u uw wooncomfort verbeteren en uw energielasten aanzienlijk verlagen.

Onze adviseur gebruikt een speciale warmtebeeldcamera die infrarode warmtestraling vastlegt. Met de warmtescan kunnen gebreken als ontbrekende isolatie, kieren, bouwgebreken en lekkages worden opgespoord.. Voorwaarde voor een dergelijke opname is dat het temperatuurverschil tussen binnen en buiten tenminste 10 graden moet zijn om een goed beeld te kunnen krijgen.

Wanneer u een woningopname met warmtescan aanvraagt komt u op een wachtlijst te staan, dit omdat door weersomstandigheden een warmtebeeldopname komende maanden niet mogelijk is. Daar starten wij dit jaar pas weer mee in november.

Het maken van Thermografische opnames van uw huis met het rapport is niet gratis, de kosten hiervoor bedragen € 120,- (incl)
Buiten de gemeente Etten-Leur rekenen we ook de reiskosten (€ 0,20/km)
Hieronder kunt u zich aanmelden voor een deze scan.
Het inplannen van deze scan gaat op volgorde van aanmelden!

  Een goed begin is het halve werk 😉
  Vraag hieronder uw thermografische scan aan, de kosten bedragen € 125,-(incl)
  Buiten de gemeente Etten-Leur rekenen we ook de reiskosten: € 0,20/km
  De scan is alleen onder "winterse" omstandigheden uit te voeren.
  Zodra de omstandigheden het toelaten, werken we de scans op datum binnenkomst af.
  Wij nemen dan van te voren contact met op voor de afspraak.