In de afgelopen periode hebben wij een deel van uw wijk benaderd met een gezamenlijke inkoopactie voor het plaatsen van zonnepanelen op hun dak.

Inmiddels ligt er door deze inkoopactie voor 49.580Wp extra aan zonnepanelen in uw wijk. Die samen maar liefst 20.500 Kg Co2 besparen.

De reacties, over de aanbieding en het plaatsen van de zonnepanelen zijn zonder uitzondering uitermate positief.  Voor ons een bevestiging dat wij als stichting uwEnergieloket een aantrekkelijke deal hebben kunnen maken voor het gezamenlijk inkopen en plaatsen van zonnepanelen in uw wijk.

In overleg met de leverancier hebben we nu besloten om met deze positieve ervaring rijker, in een tweede ronde de gehele wijk Hoge Neer te benaderen.

Nogmaals de voordelen van deze gezamenlijke inkoopactie:

  • Prima prijs, prestatieverhouding door deze gezamenlijke inkoopactie.
    Dat het aanbod prima is blijkt wel uit het feit dat maar liefts 78% van de uitgebrachte aanbiedingen is geaccepteerd!
  • Een zeer ervaren en lokaal installatieburo met prima installateurs die met u meedenken en alles netjes en werkend achterlaten.
  • Het installatieburo maakt alleen gebruik van gerenomeerde merken.
  • Betaling pas bij oplevering en garantie die tegen geringe kosten te verlengen is tot maar liefst 25 jaar.
  • Snelle leveringen dus nauwelijks wachttijd.

Heeft u interesse en wilt u wellicht meedoen?

Meld u dan hier aan voor een informatieavond of hier voor direct
een persoonlijk aanbod via de inkoopactie


Deze actie is onlangs herhaald voor de gehele wijk.
Hieronder leest u meer over de partijen die betrokken zijn bij de groepsaankoop en hoe de actie in elkaar steekt.

Uw Voordelen:
Zonnepanelen aanschaffen door middel van deze groepsaankoop heeft een aantal voordelen. Belangrijk is het prijsvoordeel die u ontvangt omdat de panelen gezamenlijk ingekocht worden. Verder is er veel werk gestoken in de selectie van de vakkundig specialist uit de regio dat gebruikt maakt van een kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem. uw Energieloket houdt toezicht op een goede afhandeling van de installatie door een vakkundig installateur.

Korting:
Doordat meerdere huiseigenaren uit uw gemeente collectief zonnepanelen reeds hebben en nog willen aanschaffen heeft de leverancier een scherpe prijs aanboden. Dit komt doordat de leverancier de woningopnames en de uitvoering van het werk effici├źnt kan inplannen. Dat scheelt tijd en daar profiteert u als woningeigenaar van. In de prijzen verderop in dit informatiepakket zit het prijsvoordeel verwerkt.

Kwaliteit:
Er is veel werk gestoken in de selectie van de leverancier en het gebruikte materiaal. Onafhankelijke adviseurs hebben uit een aantal aanbiedingen van regionale bedrijven het beste aanbod gekozen op basis van prijs/kwaliteit verhouding. Bij veel grote inkoopacties wordt alleen maar naar de laagste prijs gekeken, wat helaas vaak tot kwalitatief minder goede installaties leidt. In deze actie is gekozen voor hoge kwaliteit tegen een scherpe “turn key”prijs.

Maatwerk:
Ecotec Solar Energy maakt na uw inschrijving met u een afspraak en komt bij u thuis langs voor een opname en adviesgesprek. De installateur brengt een advies uit op basis van uw huidige energieverbruik en bekijkt hoeveel panelen er op uw dak passen. Daarnaast kijkt hij of er aanpassingen nodig zijn aan het dak, meterkast of aan de bekabeling. Op basis van deze opname worden de definitieve prijs en de verwachte opbrengsten vastgesteld. Elke woning is anders en daarom ontvangt u altijd een offerte op maat. Zo profiteert u van groepsvoordeel en krijgt u ook altijd het gewenste maatwerk geleverd.